Indsamling - godkendelse af anhængertræk til Model S

 

Antal forudbetalinger (23-08-2016): 72 indbetalinger - i alt 36.000 kr. Vi er godt på vej!

 

SÅDAN SER ET TRÆK UD PÅ EN TESLA MODEL S - AFTAGELIGT OG SKJULT NÅR DET IKKE BRUGES.

SÅDAN SER ET TRÆK UD PÅ EN TESLA MODEL S - AFTAGELIGT OG SKJULT NÅR DET IKKE BRUGES.

Der er mange der har et ønske om en trækkrog på deres Tesla Model S! En sådan krog har vi hos Autoskadestuen udviklet, med udgangspunkt i en krog fra Thule/Brink. Desværre er hverken bil eller krog godkendt til at køre med anhænger (endnu) og Teslaejere må derfor nøjes med at køre med cykler med vores krog. 

Vi vil hos Autoskadestuen forsøge at få godkendt vores træk til montering på en Tesla Model S, men da dette er en bekostelig affære, prøver vi samlet at lave en indsamling, hvor folk kan give 500 kr., som vil blive brugt til en TÜV test af Tesla Model S med anhængertræk på.

Testen bliver udført som følger:

https://www.youtube.com/watch?v=Y-oeA_IKfQY

Disse 500 kr. fungerer desuden som et depositum/forudbetaling på installation af et anhængertræk af den type vi i forvejen tilbyder her hos Autoskadestuen (monteret hos Autoskadestuen). Det er samme test, som vi allerede monere, som vil blive testet. Skulle nogen have lyst til at støtte projektet med mere end 500 kr. så er større donationer velkomne, men der vil ved bestilling dog kun fratrækkes 500 fra den samlede pris.

Testen koster ca. 300.000 kr. og vi behøver derfor ca. 600 forudbestillinger. Hvis vi ikke opnår det fulde antal forudbestillinger, som kræves for at det er rentabel at udføre testen, så vil vi gøre, hvad vi kan for selv at betale det resterende beløb og derved fuldføre testen. 

Hvis testen ikke udføres, uanset årsag, så refunderer vi naturligvis pengene.

Hvis testen udføres og det imod alt forventning ikke medfører at Tesla må anvendes til at køre med påhæng, så refunderes pengene ikke, men de kan stadig anvendes som rabat på cykelkrogen, som Autoskadestuen installerer (pris 7.995 kr.)

 

Betaling af depositum skal gøres til:

Autoskadestuen A/S

Reg nr.: 2252 konto nr.: 6892342995

MobilePay: 42157412 eller 26179984

I forbindelse med overførsel eller mobilepay, angiv venligst navn og de sidste cifre i dit VIN nummer på bilen i stil med P68xxxx.